miercuri, 22 iulie 2009

Claudiu Tarziu, acest Michael Jackson al ortodoxiei romanesti, nereusind operatia de albire, si-a luat nasul la purtare

14 comentarii:

Cristian Onet spunea...

exagerat...
si mai ales rautacioasa, postarea

Alex spunea...

Ar fi trebuit sa-i faci si un nas ca al lui Pinocchio dupa minciunile gogonate pe care le-a indrugat dupa cele intamplate la Aiud.

SA NU CREZI ! spunea...

...stau si ma intreb daca pentru Tarziu nu-i prea tarziu?!Saracul Claudiu...

VLAD-MIHAI spunea...

E o gluma. Mi-a fost inspirata de articolul lui Tarziu in care incerca sa-si arate opozitia sa fata de cipuri, dupa ce publicase in revista sa un interviu al unei persoane care incerca sa ne convinga ca primirea cipului ar fi un tribut necesar platit cezarului.
Cu lucrurile sfinte nu-i de glumit, dar cu Tarziu cred ca imi pot permite.
Ca sa va convingeti de nevinovatia glumei mele, va rog sa consultati jignirile aduse de Tarziu si Codrescu Maicii Ecaterina Fermo, doamnei Aspazia Otel Petrescu sau ucenicilor Parintelui Justin (despre care sugereaza ca l-ar manevra pe Parinte; cine il cunoaste pe Parinte isi da seama de necuviinta unor astfel de afirmatii). Sau va recomand sa cititi articolul lui Codrescu despre crestinismul lui Eminescu. Eminescologii il considera unul din cele mai agresive articole impotriva lui Eminescu si a familiei sale. M-as bucura sa aveti aceeasi reactie si pentru apararea acestor modele exemplare ale credintei si culturii romanesti.

Razvan spunea...

@SA NU CREZI

Si mie mi-e teama ca este prea tarziu. Cand vrea Dumnezeu sa piarda pe cineva, ii ia mintile. Niciodat n-am crezut ca Tarziu poate minti, poate uri, poate calca pe cadavre, asa cum face zilele acestea. Are o patima care ma sperie.Saracul Claudiu...
Sa ne rugam pentru sufletul lui.

Anonymous spunea...

Fratilor, nu mor caii cand vor cainii!

George spunea...

Claudiu a ajuns marioneta lui Codrescu, un om inteligent (la ce-i foloseste oare?), dar lipsit de caracter. Un colaborator apropiat Rost-ului mi-a spus ca cel care coordoneaza aceste atacuri este Codrescu, care s-a simtit lezat de unele semnalari ale devierilor sale. Oamenii ataca imprastiat, sunt disperati. Planul lor de a conduce laicatul ortodox s-a spulberat. Si nu le-a lipsit mult sa puna la picioarele "fratilor" miscarea ortodoxa. Si acum? Din fruntea bucatelor au ajuns sa-si piarda colaboratorii, sa le fie scoasa revista din manastiri. Si atunci au inceput sa faca pledoarie pentru cipuri, nu personal, ci prin terti, si sa stopeze planul duhovnicesc al Parintelui Justin de a ridica un asezamant traditional ortodox la Aiud. Le-as da un avertisment: nu va bateti joc de sfinti! Cine seamana vant, culege furtuna!

Pr Iulian spunea...

Stiti ce mi se pare cel mai grav? Ca incuiatii, cum le-a zis un parinte, folosesc o marota: ca Parintele nu e infailibil. Nimeni nu e infailibil pe pamantul acesta. Numai catolicii sustin erezia infailibilitatii papale. Dar de aici si pana la a sustine ca, nefiind infailibil, Parintele Justin greseste in privinta cipurilor, a ucenicilor de care se inconjoara etc, mi se pare o diferenta ca de la cer la pamant. Incuiatii uita un lucru: Parintele este vazator cu Duhul.
In loc sa incerce sa-si vada de rugaciune si de marturisire in fata a ceea ce se arata a fi semne prevestitoare ale Apocalipsei, asa cum a profetit Parintele, ei nu fac altceva decat sa raspandeasca imaginea unui batran fara discernamant care este manipulat de ucenicii angajati in aceasta lupta. Doamne, iarta-i ca nu stiu ce fac!

alexandru constantiniu spunea...

Cine i-o fi dat nas?

Anonymous spunea...

Vlad, de ce mi-ai sters comentariul? :)

VLAD-MIHAI spunea...

Dumneavoastra stiti cum ma cheama, eu nu stiu! In general, nu-mi plac "anonimele". Stiu ca multi oameni au fost nenorociti de Securitate in perioada comunista pe baza acestor anonime.
In al doilea rand, curajul anonimului va permitea sa faceti niste afirmatii absurde si jignitoare la adresa mea. Fara sa ma cunoasteti! Sau, daca ma cunoasteti, dati-va identitatea si sustineti cu probe afirmatiile pe care le faceti.

moldovlah spunea...

Cam infantila caricatura si asocierea de idei.

VLAD-MIHAI spunea...

Caricatura o fi copilareasca, intr-adevar, dar asocierea de idei NU. Daca veti citi articolul lui Tarziu, in care incerca sa se albeasca dupa indemnul la primirea cipurilor biometrice, aparut in revista sa, veti intelege sensul asocierii. Cat despre luarea nasului la purtare, expresia ii apartine unui fost detinut politic si a fost facuta dupa citirea unor articole din revista pe care o conduce Tarziu (in care erau atacate cateva efigii ale romanismului).
Si-apoi, cred ca stiti ca si Michael Jackson isi lua din cand in cand nasul la purtare sau ca a facut cateva operatii pentru albirea pielii. Nereusite, insa. Ca si ale lui Tarziu, de altfel.

Viorel spunea...

Tare incordati suntem, fratilor! Cred ca ne-am cam pierdut simtul umorului. Caricatura e faina, cred ca si lui Claudiu ii place!

Trimiteți un comentariu